Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic missar slutspelet — utslagna ur Pinnacle Cup Championship

1
Det blir ingen slutspelsplats på hemmaplan Freddy "KRIMZ" Johanssons mannar.
Fnatic är utslagna ur Pinnacle Cup Championship. Det står klart efter att laget idag förlorat sina två avgörande gruppspelsmatcher mot BIG och Heroic.

Dagens första förlust kom mot BIG. Efter att Fnatic tagit ledningen i matchen efter en 16-7-vinst på Nuke förlorade svensklaget först Overpass med 11-16 och sedan Vertigo med 10-16.

I dagens andra match ställdes Fnatic mot det danska laget Heroic, ett lag som Fnatic igår besegrade i gruppspelets inledande bo1-möte. Matchen inleddes på Fnatics kartval Mirage och blev en jämn historia som Heroic till slut tog hem med 16-14 efter en stark insats av Rasmus "sjuush" Beck.

På Overpass öppnade Fnatic piggt på CT-sidan men efterhand arbetade sig danskarna in i matchen. I halvlek var ställningen 8-7 till Heroic. Fnatic hade en stark period i den andra halvleken där laget vann fem raka anfallsrundor men räckte inte hela vägen och kartan slutade 16-13 i Heroics favör.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Pinnacle/Twitch