×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelsklara: Team Finest vinner mot brasilianska veteranerna

2
Svenskarna i Team Finest är klara för slutspel i Pinnacle Cup Championship.
Team Finest säkrar en slutspelsplats i Pinnacle Cup Championship. Laget vann kvällens avgörande match mot Imperial Esports med 2-0 i kartor och får därmed kliva in i slutspelets lower bracket.


Matchen började på Imperials kartval Overpass och svensklaget kopplade snabbt greppet om matchen. Niclas "PlesseN" Plessen visade med sina 24 kills vägen när Finest spelade hem kartan med övertygande 16-9.

På Vertigo fortsatte Finest att leverera. En stark inledande T-sida gjorde att svenskarna gick till halvtidsvila med en 9-6-ledning. I den andra halvleken kunde Finest stänga matchen genom ett starkt försvarsspel. PlesseN var återigen dödligast på servern och avslutade kartan med 26 kills.

Imorgon väntar lower bracket-match för svensklaget där Finest ställs mot de danska förhandsfavoriterna Heroic. Den matchen spelas imorgon klockan 16:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..