×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Tyska storlaget signar damlag: "Stolta över att vara en del av damernas esport"

3
BIG signar sitt första damlag i CS:GO under namnet BIG Equipa.
BIG signar sitt första damlag i CS:GO med sammanslagningen av femman från equipa. Det nya damlaget går från och med nu under namnet BIG Equipa och ska vara en långtidssatsning från den tyska organisationen.

Spelarna från den Iberiska halvön har spelat tillsammans sedan 2020 och gjorde sig rejält uppmärksammade med sitt kvalande till ESL Impact League.

De fem damerna som fullgör BIG EQUIPA är lagkapten Aida “Aidy” Garcia Cortes, Aida Mariana “Aida” Ribeiro Pinto Simão, Jennifer Irina “JennyR” Brea Rodriguez, Ana Sofia “Zana” Queiroz Marques och Marta Sofia “D7” Asensio Barreira.

I BIG:s pressmeddelande avslöjar organisationen att femman kommer att coachas av spanska legendaren Jonathan "MusambaN1" Torrent.

VD:n för BIG; Daniel Finkler, uttalar sig i pressmeddelandet kring de kvinnliga nyförvärven:

"Jag är väldigt glad att vi lyckades signa ett duktigt och erfaret damlag i CS:GO med BIG Equipa. Vi har följt deras utveckling sedan deras prestationer under equipa-fanan, och vi är glada att ha dem i vår CS:GO-avdelning från och med nu."

"Att gå med i en organisation med så mycket CS-historia är en sån ära! Vi har alltid trott på att hårt arbete lockar goda ting. Vi planerar på att representera BIG med enorm stolthet då vi är så glada att bli en del av denna familjen. De fick oss att känna oss välkomnade. BIG Equipa vill försäkra alla att vi kommer fortsätta göra vårt yttersta och göra gemenskapen stolta! Dankeschön für diese Möglichkeit.", skriver lagkapten Aidy.

Det nya laget gör sin debut i officiell kapacitet under ESL Impact League Season 1 Finals mot braslianska Black Dragons fe den 3:e juni.

SpanienAida “Aidy” Garcia
PortugalMarta “D7” Asensio
PortugalAna “Zana” Queiroz
SpanienJennifer “JennyR” Irina Brea Rodriguez
PortugalAida “Aida” Simão

Artikelbild: Pressbild/BIG

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..