×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Semifinalsklara: Team Spirit vinner mot Furia Esports i Major-kvartsfinalen

1
Det ryska skrällaget säkrar en topp 4-placering i Majorn.
Inför Majorn var Team Spirits ryska femma en av de lägst rankade deltagarna. Nu har laget säkrat en topplacering i Antwerpen.

Laget vann kvällens kvartsfinal mot brasilianska Furia Esports med 2-0 i kartor. Resultatet innebär att ryssarna får möta världsettan Faze Clan i semifinal på lördag.


Matchen började på Furias kartval Vertigo. Efter en jämn första halvlek kunde Spirit, med Pavel "s1ren" Ogloblin i spetsen, rycka ifrån på CT-sidan och säkrade kartvinsten med 16-12.

Berättelsen om den andra kartan Ancient blev nästintill identisk med Vertigo. Spirit öppnade på T-sidan och höll inte bara jämna steg med Furia utan kunde till och med gå till halvtidsvila i ledning med 8-7. På CT-sidan ställde ryssarna sedan upp ett riktigt starkt försvar där Furia inte hade mycket att sätta emot.

Abdul "degster" Gasanov och Boris "magixx" Vorobiev toppade scoreboarden med 18 kills var när Spirit till slut spelade hem kartan med 16-8.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..