×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter förra årets choke — CPH Flames klara för slutspel

1
Efter första kartan såg det klart ut att det skulle bli Copenhagen Flames som skulle ta hem matchen men Imperial var inte redo att ge upp så lätt. Övertidsdramatiken slutade dock med en dansk 2-0-vinst.
Imperial Esports är ett av lagen som överraskat under 2022 PGL Major Antwrp men när det var dags att ta sig an Copenhagen Flames så tog det stopp. Copenhagen Flames tog hem vinsten med 2-0 i kartor och slog därmed ut brasilianarna.

På Inferno så blev det en solklar vinst för danskarna med hela 16-2-vinst men på andra kartan, Vertigo, blev det betydligt tuffare för Copenhagen Flames. Efter dubbel övertid så tog det danska laget till slut hem det med 22-18.

Bäst på servern var dansken Rasmus "Zyphon" Nordfoss som avslutade med en HLTV-rating på 1.54 och samlade ihop 54 kills över de två kartorna. För Imperials del så var det Vinicius "VINI" Figueiredo som bjöd på mest motstånd med 41 kills men som inte räckte för att ta ner danskarna.

Nu får vi vänta till torsdag för nästa match då vi går in i Champions Stage. I kvartsfinalerna kommer vi bland annat få se Copenhagen Flames mot ENCE Esports men även Ninjas in Pyjamas som tar sig an Faze Clan.
Artikelbild: Kalle Strömgren


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..