×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Heroic säkrar kvartsfinalplats i Majorn — slår ut Vitality

1
Danskarna vann ödesmatchen i Legends Stage med 2-1 i kartor.
Heroic blir den första danska femman att säkra en plats i Major-slutspelet i Antwerpen. Laget vann dagens avgörande Legends Stage-möte mot Team Vitality med 2-1 i kartor.

För Vitality innebär förlusten att lagets Major-äventyr är över för denna gång. Förutom mot Heroic förlorade laget de två inledande bo1-matcherna mot Ninjas in Pyjamas och .


Heroic öppnade bäst på Vitalitys kartval Mirage. Danskarna, anförda av en storspelande Martin "stavn" Lund, ställde upp ett kanonförsvar på kartan vilket banade väg för en 16-7-seger.

Overpass blev betydligt jämnare men Vitality drog det längsta strået på kartan. Emil "Magisk" Reif klev fram och levererade 22 kills och en ADR på 91,5 när Vitality vann med 16-14.

På Inferno var stavn återigen serverns gigant. 20-åringen dominerade totalt och stod för 34 kills på kartan när Heroic spelade hem matchen med siffrorna 16-12.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..