×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Natus Vincere vinner övertidsrysare mot G2 Esports

2
De regerande Major-mästarna vände och vann öppningsmatchen mot höstens silvermedaljörer.
De regerande Major-mästarna Natus Vincere tog en tung vinst mot Stockholm-majorns silvermedaljörer G2 Esports i de båda lagens öppningsmatch i Legends Stage. Storlaget säkrade vinsten med 19-17 efter övertid på Mirage.


De båda lagen spelade ruggigt jämnt matchen igenom. G2 hade länge ett rundmässigt övertag och hade som bäst en 14-11-ledning. En imponerande insats från Oleksandr "s1mple" Kostyliev bidrog dock till att Navi tog igen underläget och ställningen efter 30 rundor var 15 lika.

På övertiden fortsatte lagen att spela jämnt men i slutändan var det Navi som kunde rycka ifrån och säkra vinsten med 19-17. Matchens dödligaste spelare var varken s1mple eller G2-stjärnan Nikola "NiKo" Kovač utan Valeriy "b1t" Vakhovskiy som avslutade med 31 kills på kartan.


I mötet mellan BIG och Imperial Esports blev det inte lika spännande. BIG hade ledningen med 13-2 efter första halvlek och kunde stänga matchen med siffrorna 16-11.

Resultaten innebär att kvällens andra spelomgång är spikad. Svenskarna i Ninjas in Pyjamas kommer under kvällen att få möta Cloud9 i ytterligare en bo1-match.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..