×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Team Liquid slår ut Astralis ur Majorn — vann ödesmatchen med 2-0

1
Astralis missar Legends Stage i vårens Major.
Det danska storlaget Astralis är utslagna ur Majorn. Det står klart efter att laget förlorat dagens avgörande Challengers Stage-match mot Team Liquid med 0-2 i kartor.

Det är första gången sedan 2015 som Astralis slutar utanför topp 16 i en Major. Laget, som är ett av de mest framgångsrika Major-lagen genom tiderna, slutar nu på en delad sjuttondeplats i Antwerpen-Majorn.

För Team Liquid innebär resultatet att laget kniper en av de tre sista platserna i Majorns Legends Stage. Laget får nu en dags vila innan nästa fas av Majorn kickar igång på lördag.


På Vertigo dominerade Benjamin "blameF" Bremer totalt. Astralis bäste spelare hittills under Majorn plockade 40 kills på kartan men trots detta var det Liquid som tog hem kartan med 16-14.

På Astralis kartval Ancient öppnade danskarna starkt och tog sju rundor på T-sidan i den första halvleken. Laget öppnade också andra halvleken starkt och gick upp till en 12-9-ledning men tappade bollen helt och Liquid kunde till slut spela hem kartan med 16-13.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..