×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Eternal Fire utslagna ur Majorn — MIBR ger nådastöten

2
MIBR kommer vinna eller försvinna i morgondagens sista match i Challengers Stage av Majorn i Antwerpen.
MIBR överlever Major-drömmen ännu en dag efter 2-0-vinsten mot Eternal Fire som elimineras från turneringen.


Startskottet för elimineringsmatchen togs på turkarnas kartval Vertigo och blev en grym start för brassarna i MIBR på CT-sidan i första halvlek som säkrade en 11-4-ledning. Trots Eternal Fires försök på comeback nekade MIBR vändningen i rätt stund och säkrade kartan med 16-13.

Utomstående spelare på kartan var MIBR:s Jhonatan "JOTA" Willian som vid Vertigos slut hade säkrat 24 frallor, en ADR på 101.1 samt en HLTV-rating på 1.52.

Kampen fortsatte på matchens andra karta Nuke Där Eternal Fire inledde med en stark CT-halva för en 9-6-ledning men fick smaka på sin egna medicin när MIBR i andra halvan fick CT-sidan och krossade motståndet för kartans 16-11 för matchvinsten.

Förlusten för Eternal Fire innebär att Major-resan är över medans Made in Brazil får ännu en chans på att ta sig vidare till Legends Stage i sin vinna-eller-försvinna-match imorgon.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..