×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Eternal Fire utslagna ur Majorn — MIBR ger nådastöten

2
MIBR kommer vinna eller försvinna i morgondagens sista match i Challengers Stage av Majorn i Antwerpen.
MIBR överlever Major-drömmen ännu en dag efter 2-0-vinsten mot Eternal Fire som elimineras från turneringen.


Startskottet för elimineringsmatchen togs på turkarnas kartval Vertigo och blev en grym start för brassarna i MIBR på CT-sidan i första halvlek som säkrade en 11-4-ledning. Trots Eternal Fires försök på comeback nekade MIBR vändningen i rätt stund och säkrade kartan med 16-13.

Utomstående spelare på kartan var MIBR:s Jhonatan "JOTA" Willian som vid Vertigos slut hade säkrat 24 frallor, en ADR på 101.1 samt en HLTV-rating på 1.52.

Kampen fortsatte på matchens andra karta Nuke Där Eternal Fire inledde med en stark CT-halva för en 9-6-ledning men fick smaka på sin egna medicin när MIBR i andra halvan fick CT-sidan och krossade motståndet för kartans 16-11 för matchvinsten.

Förlusten för Eternal Fire innebär att Major-resan är över medans Made in Brazil får ännu en chans på att ta sig vidare till Legends Stage i sin vinna-eller-försvinna-match imorgon.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..