×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Major-drömmen lever än — Team Liquid besegrar 9z

1
Team Liquid klamrar sig fast vid Major-drömmen efter elimineringen av 9z.
Team Liquid överlever ännu en dag i Majorn i Antwerpen efter 2-0-vinsten mot 9z Team som eliminerades trots starka insatser.


Matchen inleddes på Liquids kartval Ancient och var till en början en het potatis mellan de tävlande lagen. 9z lyckades som CT ta en knapp 8-7-ledning men fick Liquid i hälarna i andra halvan som säkrade en 16-11-kartvinst.

Mötet fortsatte in på Overpass och blev än en gång en mycket jämn första halva med 9z i 8-7-ledning på sin T-sida men lyckades inte hålla igång mot det mer samlade Liquid i andra halvlek som knappade ihop 16-11 för matchvinsten.

Liquids starka duo bestod av Richard "shox" Papillon och Jonathan "EliGE" Jablonowski som vid matchens slut hade 43 frallor var samt en 1.3+ HLTV-rating.

Tack vare vinsten för Liquid lever Major-drömmen än, dock resulterar förlusten för 9z en hemresa efter 3 raka förluster.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..