×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Mongoliets Major-hopp släckt — IHC Esports utslagna av brasilianska stjärnorna

2
Det är färdigspelat för IHC Esports i Majorn.
Imperial Esports slår ut det mongolska doldislaget IHC Esports från Majorn i Antwerpen. Det står klart efter att Imperial vunnit dagens utslagningsmatch med 2-1 i kartor.

Resultatet innebär att IHC slutar på en delad tolfteplats i Challengers Stage och därmed inte kommer att få spela vidare. För Imperial blir det en direkt avgörande match om en plats i Legends Stage imorgon.


IHC öppnade matchen piggt och lyckades vinna sitt eget kartval Mirage med 16-11. Tengis "sk0r" Batjargal plockade 30 kills på kartan och var med det bäste spelare på servern.

I de följande kartorna visade dock brassarna i Imperial Esports varför de var stora förhandsfavoriter i matchen. Ricardo "boltz" Prass och legendaren Gabriel "FalleN" Toledo toppade scoreboarden på Overpass och Inferno när Imperial vände kartunderläge till vinst.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..