×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ingen major för Dignitas efter bittra förlusten mot Outsiders

1
Efter en stark första karta lyckades svenskarna inte stänga varken den andra eller den tredje och Dignitas dröm om majorn i Antwerp är nu över.
Det är en sorglig dag för svensk cs då Sveriges sista hopp i det första europeiska Major-kvalet, Dignitas, förlorade mot . För Outsiders del fortsätter resan med en avgörande kvalmatch imorgon.


Humöret var på topp när Dignitas stängde Mirage med ett stabilt 16-10-resultat men på Inferno sjönk det stadigt när det gick mot övertid och Outsiders avslutade kartan med 19-17. Hoppet levde ännu när vi gick in på Overpass men det blev till slut det ryska laget som tog hem det med 16-10.

Håkon "Hallzerk" Fjærli spelade otroligt bra och slutade på både mest kills och bäst HLTV-rating av båda lagen. Även Patrik "f0rest" Lindberg hade en väldigt bra match på Mirage där han slutade med en HLTV-rating på 1.32.

Det första europeiska Major-kvalet har blev tufft resultatmässigt för Sverige då svensklagen Dignitas, Fnatic och Gamerlegion tyvärr inte kunde ta sig vidare. Vi får helt enkelt hoppas på att det går bättre för Ninjas in Pyjamas som kan ta sig vidare från det andra europeiska kvalet som börjar på torsdag.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..