×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

G2 avancerar till Legends Stage — säkrade vinst mot Ence

1
G2 passerar Challengers Stage med tre raka vinster och avancerar till Legends Stage i Majorn i Antwerpen.
G2 Esports avancerar till Legends Stage efter en häftig 2-1-vinst mot ENCE Esports i Majorn i Antwerpen.


Avanceringsmatchen började på G2:s kartval Dust2 och blev en riktig höjdare för Ilya "m0NESY-" Osipov och kamraterna i G2. Efter en 9-6-halva på T-sidan gav G2 endast bort 1 runda i andra halvlek och avslutade på 16-7.

Den unga supertalangen stod på toppen av servern med 27 frallor samt en HLTV-rating på 1.91 långt över alla andra spelare i matchen.

Kampen fortsatte in på Ancient där Ence lyckades ta en knapp 8-7-ledning på sin T-sida och fortsatte fram-och-tillbaka mot G2-motståndet igenom andra halvlek. Trots att G2 snuddade på vinstmöjlighet i matchpoäng lyckades Ence kvittera 15-15 och ta matchen till övertid.

Under övertidsperioden var Ence överlägset samlade och utnyttjade misstagen från G2-spelarna i den pressade situationen för kartans 19-16-vinst för att ta matchen till en avgörande tredje karta.

Matchen avgjordes på Mirage och såg bägge lagen stå panna mot panna i första halvan med G2 i knappa 8-7-ledning som T och fortsatte starkt på CT-sidan i andra halvlek med Nikola "NiKo" Kovač i spetsen för kartans 16-9 och matchvinst.

Med vinsten i hand avancerar G2 till Legends Stage i Majorn i Antwerpen medans Ence får ännu en chans i sin nästa match.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..