×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Vitality säkrar plats i Legends Stage — vann tredje raka Major-matchen

2
Det franskdanska storlaget höll för favoritskapet och spelade hem en plats i Legends Stage.
Team Vitality blir det första laget i Challengers Stage som säkrar en plats i Legends Stage. Storlaget vann en gastkramande bo3-match mot Forze och tog med det sin tredje raka vinst i Majorn.

För Forze var kvällens förlust lagets första i Challengers Stage och laget har därmed fortfarande goda chanser att säkra en plats i Majorns nästa fas. Redan imorgon får laget en ny chans att säkra en plats i Legends Stage.


Forze öppnade matchen starkast och spelade hem Vitalitys kartval Nuke med 16-12. Kartan var en jämn historia där en trög start från Vitality blev avgörande för resultatet.

På Dust2 hade Vitality hunnit bli varma i kläderna och visade prov på stabilt försvarsspel. Laget gick till halvtidsvila med en 13-2-ledning. Även om Forze öppnade andra halvleken starkt kunde Vitality plocka hem de tre anfallsrundor som krävdes för att stänga matchen och tvinga fram en tredje karta.

På Mirage blev sedan Emil "Magisk" Reif stor hjälte för Vitality. 24-åringen var strålande och toppade scoreboarden med sina 25 kills när Vitality tog hem kartan med 16-12.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..