×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nomix tar andra raka vinsten i Fragleague Sverige — besegrar Elevate

1
Nomix vände och vann mot Elevate i Fragleague Sverige.
Kampen om slutspelsplatserna hårdnar i Fragleague Sveriges gruppspel. Nomix vann igår sin andra raka match i grupp B efter att ha vänt 0-1-underläge till vinst mot ElevateGG.

Sverige ElevateGG
duggregN, Kreppo, dithery, ovztR, n3lz

Sverige Nomix
zeroxd, bsover, naesman, looky, T1nkyWinky

Elevate öppnade matchen starkast och tog hem Inferno med 16-12. Sedan handlade det bara om Nomix. På Mirage bjöd laget bara på två rundor till Elevate och slutade kartan med siffrorna 16-2. Vertigo blev inte mycket jämnare och kartan slutade med Nomix-vinst med 16-4.

Matchen var Elevates sista och resultatet innebär att laget slutar på tre poäng i gruppspelet vilket inte kommer att räcka till en slutspelsplats. Nomix har fortfarande chans att ta en av de tre slutspelsplatserna.

Grupp B Fragleague Sverige
1. Goodfellas2-16p
2. Blueprint2-16p
3. Nomix2-16p
4. Feta Spelare1-23p
5. ElevateGG1-33p

Artikelbild: Pressbild/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..