×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Blueprint med andra raka vinsten i Fragleague Sverige — upp på delad ledning i grupp B

1
Elias "pawn73" Alm stod för 35 kills på Inferno när Blueprint säkrade sin andra raka vinst i Fragleague Sverige.
Blueprint fortsätter rada upp segrar i Fragleague Sveriges gruppspel. Laget, som inledde säsongen med en förlust mot Goodfellas, har verkligen ryckt upp sig och vann igår sin andra raka match när man besegrade Feta Spelare med 2-0 i kartor.

Sverige Feta Spelare
1Adaam, Julle, Oooof, Lelle, MuggNnN

Sverige Blueprint
hampz, Timothybtw, Mustigamauri, Kwisy, pawn73

Gårdagens möte inleddes på Inferno och det var Feta Spelare som öppnade starkast på kartan. Med hjälp av en imponerande CT-sida kunde dock Blueprint vända 4-11-underläge till 15-15 och tvinga fram en övertid.

Elias "pawn73" Alm, som hade en riktigt stark match mot Elevate förra veckan, ledde sitt lag till segern på Inferno. Med 35(!) kills var han överlägset etta på scoreboarden när Blueprint spelade hem kartan med 19-17.

På Mirage fortsatte lagen att spela jämnt. Feta Spelare ledde under stora delar av kartan men tappade 13-9-ledning till förlust med 14-16.

För ställningen i grupp B innebär gårdagens resultat att Blueprint tar ett rejält kliv uppåt i tabellen och nu är på delad förstaplats tillsammans med Goodfellas. För Elevate kommer troligtvis en vinst krävas i lagets sista gruppspelsmatch för att laget ska ha en chans på slutspelsplats.

Grupp B Fragleague Sverige
1. Goodfellas2-16p
2. Blueprint2-16p
3. Feta Spelare1-03p
4. ElevateGG1-33p
5. Nomix0-10p

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..