×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är de svenska profilerna som sänder Fragleague Sverige

1
I veckan drar äntligen Fragleague Sverige igång. Här är de svenska profiler som kommer att leda sändningarna under säsongen.
Ikväll kickar är det dags för Fragleague Sverige i Counter-Strike att dra igång. Tio svenska lag fullproppade med lovande talanger gör upp om 25 000 kronor och en plats i nästa säsongs Nordic Championship.

Nytt för den här säsongen är att vi siktar på att sända alla matcher i Fragleague Sverige med kommentatorer live på Twitch. Här är de svenska profilerna som kommer att leda sändningarna under säsongen:

CS:GO
Sverige Lukas "Tenshi" CollardSverige Jesper "kREATIV" Sedendahl
Sverige Jenny "Strumpan" StrandSverige Ludwig "Luddie" Hall

PUBG
Sverige Lukas "Tenshi" CollardSverige Fredrik "slop3" Wahlstedt
Sverige Martin "sLr" Slemensek

Ikväll är två Fragleague-matcher schemalagda att spelas, bägge med starttid klockan 19:00. Goodfellas ställs mot Blueprint i den ena matchen som sänds på Fragbites Twitch-kanal och Casus Deus möter Diskodribblad i den andra matchen som sänds på Fragleagues Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..