×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NIP missar finalplats i Blast Premier Showdown — ägdes av Astralis

1
NIP åkte på storstryk med bland annat en 1-16-förlust mot Astralis i semifinalen av Blast Premier Showdown.
Astralis berövar Ninjas in Pyjamas en finalplats i Blast Premier Showdown efter en totalkrossande 2-0-vinst mot NIP i semin.


Matchen inleddes på Astralis kartval Nuke och blev en spännande och jämn första halva med danskarna i knapp 8-7-ledning på T-sidan. Dock var Astralis vassare på CT-halvan och plockade kartan med 16-11.

Mötet fortsatte på Mirage och blev en abrupt och tung förlust för ninjorna när Astralis totalt demolerade svensklaget med 16-1.

Danskarnas nyförvärv Asger "farlig" Jensen var iskall under matchen och stod som högsta hönset vid matchens slut på 43 frallor samt en ensam HLTV-rating över 1.5.

Med vinsten i hand står danskarna redo att möta ENCE Esports i finalen imorgon klockan 19:30 för chansen på en plats till Blast Premier Finals. För NIP:s del blev det en 3-4:e plats och en prispeng på ca 74 000 kronor i tröstpris.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..