×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Karttillverkare håller clutch-tävling — vinnaren får personlig graffiti i spelet

1
"Du behöver inte gå igenom all ansträngning under en Major för att få graffiti i spelet" — sista dagen av clutch-tävlingen är här-
Karttillverkaren Oliver har sedan tidigare i år haft en av sina kartor Iris (de_iris) i Counter Strike tillsammans med BubkeZ. Nu har spelare världen över en chans att få en personlig graffiti-tag på kartan in-game.

Utvecklaren delade möjligheten på Twitter där spelare kan delta i chansen att få sin graffiti på kartan genom att dela ett klipp av sin bästa clutch på Iris.

"Hej CS-gemenskapen. Du behöver inte gå igenom all ansträngning under en Major för att få graffiti i spelet. Här är vad du behöver göra: Dela ett klipp av din sjukaste clutch på Iris för en chans att få din egna grafitti. Deadline: 1:a maj 12:00."

Med knappt ett dygn kvar i tävlingen finns det fortfarande en chans för att kanske du blir den lyckligt lottade spelaren som lämnar sitt digitala fotavtryck permanent i spelet.

Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..