Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ence klara för final i Blast Premier Showdown — vann mot Heroic i semifinalen

2
Ence får möta antingen Ninjas In Pyjamas eller Astralis i finalen.
ENCE Esports säkrar den första finalplatsen i Blast Premier Showdown. Laget besegrade under kvällen Heroic med 2-1 i kartor i semifinalen.

Ence kopplade greppet om matchen direkt genom att ta hem sitt eget kartval Ancient med 16-9. Laget öppnade också starkt på Overpass, men tappade 10-5-ledning till förlust med 13-16.

På Mirage var det sedan inget snack om saken. Ence ställde upp ett fenomenalt försvarsspel och plockade hem 13 rundor i den första halvleken. Heroic vann den andra halvlekens inledande rundor men Ence kunde snart stänga kartan med siffrorna 16-5.

Finalen spelas på söndag klockan 19:30 och där får Ence möta vinnaren i morgondagens semifinal mellan Ninjas in Pyjamas och Astralis.

Artikelbild: Kalle Strömgren