×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dZ inför Marskalks premiärmatch i Nordic Championship: "Taggade på att visa vår bästa sida"

1
Dennis "dZ" Zetterlund tror att förra säsongens Fragleague Sverige-vinnare kan utmana även i Nordic Championship.
I höstas var Marskalk Fragleague Sveriges bästa lag. Efter en fin insats under säsongen vann Dennis "dZ" Zetterlunds femma turneringen och säkrade därmed en plats i säsong åtta av Fragleague Nordic Championship.

Ikväll är det dags för laget att spela sin premiärmatch i högstaligan och dZ är taggad på säsongsstarten.

— Vi är alla extremt taggade på att visa vår bästa sida! Vårt mål kommer alltid att vara att vinna oavsett vilket lag vi möter så vi satsar så klart på att ta hem allt.

I lagets första match får Marskalk möta finnarna i Cocolovers, ett lag som inlett säsongen med två raka vinster. Förutom Cocolovers kommer de svenska nykomlingarna att möta Lemondogs, Vikings Esports och 123Yatzy i gruppspelet.

— Jag tror att vi har goda chanser, säger dZ om lottningen.

— Det är så klart inga dåliga lag vi har i gruppen men jag har väldigt mycket förtroende i boysen både i vad vi kan göra som lag men också individuellt.

Mötet mellan Cocolovers och Marskalk är schemalagt att sparka igång klockan 19:00 ikväll och kan ses på Fragleagues Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..