×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs tar hem sin första vinst i Fragleague Nordic Championship

1
Efter en otroligt jämn första karta såg den andra kartan mycket stabilare ut för det svenska laget och därmed tar Lemondogs hem en vinst mot 123Yatzy.
Lemondogs lyckades ta hem sin första vinst i gruppspelen av Fragleague Nordic Championship. Det danska laget 123Yatzy har nu förlorat sina två första matcher i gruppen.

Det blev övertidsdrama på Inferno när inget av lagen lyckades stänga kartan, efter dubbel övertid så blev det till slut Lemondogs som vann kartan med 22-18. På Mirage såg däremot betydligt bättre ut för svenskarna och efter många stabila rundor avslutade de matchen med 16-8.

Kristian "KriLLe" Ekroth utmärkte sig redan från start då han på Inferno ACE:ade redan första rundan. Det tog inte slut efter det och på Mirage avslutade han med hela 26 kills och endast 12 deaths. Även veteranen Jerry "xelos" Råberg spelade bra och samlade på sig 56 frags över de två kartorna.

I grupp A är det just nu det finska laget Cocolovers som ligger i toppen med 2-0. I grupp B så är det svenskarna från Kappa Bar som även dem leder med 2-0 i matcher.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..