×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är de svenska lagen som tävlar i Fragleague Nordic Championship

2
På söndag är det premiärdags för både Lemondogs och Kappa Bar.
Nu i veckan har det äntligen varit dags för Fragleague Nordic Championship att dra igång. Totalt fyra svenska lag har kvalificerat sig för turneringen som har 175 000 kronor i prispotten.

I grupp A återfinns två svenska lag — Lemondogs och Marskalk. Lemondogs slutade tvåa förra säsongen efter en snöplig finalförlust mot det finska laget Conquer Gaming medan Marskalk säkrade en plats i Nordic Championship genom att vinna förra säsongen av Fragleague Sverige. I gruppen ställs de två svenska lagen mot ex-Conquer Gaming från Finland, Vikings Esports från Norge och det danska laget 123Yatzy.

I grupp B tar de svenska topplagen Lilmix och Kappa Bar plats. Både Lilmix och Kappa Bar spelade i Fragleagues högstadivision även förra säsongen och slutade då på en femte- respektive fjärdeplats. I grupp B får svenskarna kriga mot det danska laget Made In Denmark samt de två finska lagen ISO Esports och Kuusamo.gg.


På söndag är det premiärdags för två av de svenska lagen. Den första matchen, som är schemalagd att starta klockan 16:30, blir en repris på förra säsongens finalmatch mellan Lemondogs och ex-Conquer Gaming. Klockan 19:00 spelar sedan Kappa Bar mot finnarna i ISO Esports.

Artikelbild: Pressbild/Fragleague
Videokälla: Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..