×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

X-Gamer krossar Lilmix i Elitserien — vann med 16-1

1
Tabellfyran körde över Lilmix totalt i gårdagens Elitserien-möte.
Gårdagens Elitserien-toppmöte mellan X-Gamer och Lilmix blev en oväntat ensidig historia. Tabellfyran X-Gamer körde över Lilmix totalt på Overpass och vann med hela 16-1.

Aleksandar "jayzaR" Zarkovic stod för en makalös insats i segern och noterades för hela 23 kills under matchen. På Lilmix-sidan lyckades inte en enda spelare nå över 10 kills i matchen.

Sverige Lilmix
quix, hns, bobeksde, Hyypee, franssonmagi

Sverige X-Gamer
melonheadxP, jayzaR, zen, HugoXD, bq

I tabellen innebär gårdagens resultat att X-Gamer fortsatt hänger med i den absoluta toppstriden. Lilmix är alltjämt på en sjätteplats i tabellen men då laget spelat flera matcher mindre än övriga lag i serien finns det stora möjligheter för laget att klättra i tabellen.

I övriga matcher igår vann Lemondogs mot Desenchantee, Champang slog Brottarlinne och Sköldpadda vann mot Desenchantee. Young Ninjas tog dubbla segrar mot 9INE Academy och Goodfellas och är trea i tabellen.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..