×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW och flusha fortsätter dominera i Elitserien — vunnit 13 raka matcher

1
De svenska legendarernas femma ser ostoppbara ut på hemmaplan.
Gamingbutiken fortsätter dominera totalt i Elitserien. I veckan tog laget sin trettonde raka seger när Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists femma besegrade Desenchantee med 16-6 på Mirage.

Anton "Sapec" Palmgren, som tidigare spelat för Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas, var den spelare som utmärkte sig mest på servern. Med sina 29 kills var han överlägset dödligast på servern följt av JW med 24 frallor.

Sverige Gamingbutiken
JW, flusha, SHiNEE, Sapec, Svedjehed

Sverige Desenchantee
PG, 1jakoby, elo, siz, shellzy

Trots att Gamingbutiken dominerat fullständigt i serien än så länge är försprånget ned till tabelltvåan , som också gått riktigt starkt, inte mer än 7 poäng. Kappa vann sin match i veckan mot Brottarlinne och har 11 vinster på 13 spelade matcher.

Förutom Gamingbutiken och Kappa Bar har LakeShow, Marskalk och Lemondogs vunnit sina matcher i veckans Elitserien-spelomgång.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..