×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Vinst för nya Young Ninjas-femman i debuten — vann mot Brottarlinne på Mirage

1
Young Ninjas nyförvärv Tim "susp" Ångström toppade scoreboarden i debuten.
Under gårdagen var det dags för Young Ninjas att debutera med sin nya femma. I gårdagens Elitserien-möte mot Brottarlinne ställde YN upp med nyförvärven Tim "susp" Ångström och Adam "adamb" Ångström bredvid Kalle "Ro1f" Johansson, Linus "LNZ" Holtäng och Erik "ztr" Gustafsson.

Resultatmässigt blev det en succédebut för Ninjas in Pyjamas nya akademifemma. Laget vann mot Brottarlinne med 16-11 på Mirage och bägge nyförvärven bjöd på stabila insatser. Flest kills på servern stod susp för med sina 26 frallor medan brorsan levererade 19 kills under matchen.

Sverige Young Ninjas
adamb, susp, Ro1f, LNZ, ztr

Sverige Brottarlinne
Ninjaklas, rozenn, tvs, Lamzer, LDNN

Genom vinsten befäster YN sin position som ett topplag i tabellen. Laget är med tolv spelade matcher trea i tabellen och med nästan halva grundserien spelad ser förutsättningarna för att säkra en slutspelsplats goda ut.

Hela fem andra matcher spelades i Elitserien igår. Tabellettan Gamingbutiken spelade två matcher mot och 9INE Academy och Champang och lyckades vinna bägge två.

Tabelltvåan X-Gamer besegrade Goodfellas på övertid samtidigt som Lemondogs åkte på en tung 14-16-förlust mot Marskalk. Slutligen vann LakeShow sitt möte med Desenchantee på Inferno med 16-8.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..