×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Vitality säkrar Major-plats — slår ut Mouz i avgörande kvalmatchen

1
Stjärnlaget lyckades till slut säkra en plats i Antwerpen.
Efter mycket om och men lyckades Team Vitality till slut säkra en plats i vårens Major i Antwerpen. Laget vände 0-1-underläge till 2-1-seger mot MOUZ i dagens avgörande kvalmatch.


Mouz öppnade matchen starkast och vann sitt eget kartval Nuke med 16-13. Den tyska organisationen öppnade också riktigt starkt på Dust2 men tappade 9-6-ledning till förlust med 11-16.

Avgörandet på Mirage blev en skakig historia. Efter ett starkt försvarsspel från Vitality i den första halvleken såg det länge ut att bli en lätt match för det fransk-danska laget men Mouz höll spänningen vid liv in i det sista.

Till slut lyckades Vitality stänga kartan. En enormt kylig Peter "dupreeh" Rasmussen var vad som krävdes för att Vitality skulle ta hem kartan med siffrorna 16-14.

För Mouz innebär resultatet att laget missar Majorn i Antwerpen, något som laget som just nu är rankat på plats 15 på HLTV:s världsranking inte räknat med.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..