×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

FaZe Clan kör över MOUZ i kvalet till majorn

1
FaZe tar en tredje vinst i kvalet till PGL Major Antwerp 2022 och säkrar därmed sin plats i majorn. Det ser mörkt ut för MOUZ.
I och med att Faze Clan tar hem sin tredje vinst av fyra slutar de på en tredje plats i de europeiska major-kvalen och går alltså vidare. MOUZ är däremot farligt nära att åka ut med 2-2 och en avgörande match kvar.

Efter att FaZe tog 12 rundor på Nukes ct-sida såg det mörkt ut för MOUZ och de hade inte någon chans att komma tillbaka i matchen, kartan slutade på 16-5 till FaZE. Inferno såg jämnare ut men FaZe lyckades ändå ta hela 9 t-rundor vilket gav de fördelen de behövde för att stänga kartan med 16-11.

Det var kanadensaren Russel "Twistzz" Van Dulken som stod ut i FaZe när han lyckades samla ihop hela 40 frags trots två relativt snabba kartor. Aurimas "Bymas" Pipiras gjorde dock ett helt okej jobb men han fick inte med sig resten av MOUZ och de fick till slut ge sig för giganterna i FaZe.

Beroende på hur Dignitas vs slutar så kan MOUZ antingen åka ut eller gå vidare. Något av de två lagen kommer också få 2-2 i matcher men det som avgör kommer vara rund skillnaden.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..