×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Nysignade proffsen avstängda från FPL: "Upprepat toxiskt beteende"

1
De två amerikanska proffsen stängs av från FPL efter att ha betett sig illa under lång tid.
De två amerikanska Gaimin Gladiators-spelarna Carson "nosraC" O'Reilly och Jeorge "jeorgesnorts" Endicott har blivit avstängda tillsvidare från Faceits proffsliga FPL. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

Avstängningarna kommer efter att de båda lagkamraterna vid upprepade tillfällen betett sig toxiskt och trollat sina medspelare.

"Det är på grund av upprepat toxiskt beteende och för att ha skapat en negativ atmosfär. Deras beteende har påverkat hur andra spelare presterat", skriver Faceit-chefen Jared "Slove" Sloven i ett uttalande till Dust2.us.

Spelarna signades så sent som i mars till den kanadensiska organisationen Gaimin Gladiators och är kända för att ha betett sig tvivelaktigt tidigare.

— Bara för att de har tagit dåliga beslut tidigare betyder det inte att de inte kan vända blad och börja om på nytt. Trots deras rykte tror jag att de kan utvecklas till de spelare som den nordamerikanska scenen behöver, sade organisationens vd Nick Cvillo till Dust2.us efter signingen.

Det är oklart hur spelarnas fortsatt dåliga beteende kommer att påverkas deras framtid inom Gaimin Gladiators. För drygt en vecka sedan vann laget vårens andra upplaga av ESEA Cash Cup och just nu är femman rankade 78:a på HLTV:s världsranking.

Artikelbild: Pressbild/FPL och Gaimin Gladiators

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..