×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Toxiska pro-ryska CS-spelare bannas av Faceit: "Motbjudande"

1
Det omtalade klippet ledde till en avstängning av den toxiska spelaren för de motbjudande kommentarerna.
En toxisk spelare i en Faceit-match har blivit avstängd från plattformen efter en rad smaklösa och hatiska kommentarer. Detta bekräftar Faceit efter ett klipp delats från CS-stjärnan "tweeday" på Twitter.

Det var under matchen som tweeday och lagkamraterna fick utstå en spelares upprepande smaklösa kommentarer kring den ryska invasionen i Ukraina med tillägg som "Vänta bara tills de ryska pansarvagnarna rullar in i din stad" och "Jag hoppas alla ukrainare dör".

Stjärnan delade klippet på sin Twitter med hård kritik riktat mot både ryska spelare i allmänhet för deras toxiska samt osamarbetsvilliga beteende och specifikt incidenten i fråga med vädjandet om att få bort ryska spelare från Faceits internationella queue.

Efter att tweeten blev uppmärksammad av gemenskapen besvarade Faceit situationen med en avstängning av den toxiska spelaren samt en bekräftelse av händelsen.

- Jag har gett spelaren en långvarig avstängning för hans motbjudande kommentarer under matchen. Dessa kommentarer har ingen plats på vår plattform eller någonstans i världen. Jag har informerat utvecklingsteamet om din feedback gällande plattformen och jag hoppas din dag är bättre, svarar en Faceit-administratör på tweeten.

Ett flertal användare kommenterar sina egna upplevelser med toxiska ryska spelare på plattformen däribland ukrainare blir trakasserade under matchernas gång på grund av sin nationalitet.

Artikelbild: Pressbild/Faceit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..