×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mediauppgifter: Fnatic nekar NIP:s miljonbud på Brollan — vill ha mer pengar

1
Enligt nyhetssajten Jaxon kräver Fnatic ännu mer pengar för sin svenska stjärna.
Efter att CS:GO-sajten HLTV under förra veckan publicerat uppgifter om att Ninjas in Pyjamas lagt ett bud på över 6,3 miljoner kronor för Fnatic-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin har det varit tyst från de inblandade parterna.

Brollan har varken presenterats som ny spelare för NIP eller spelat några matcher för Fnatic. I dagens öppna Major-kval ser Fnatic ut att återigen spela med Peppe "Peppzor" Borak istället för Brollan.

Nu kan förklaringen till det till synes stillastående läget fått sin förklaring. Enligt nyhetssajten Jaxon har Fnatic tackat nej till NIP:s initiala bud på 6,3 miljoner och kräver istället närmare 8 miljoner kronor för 19-åringen.

Motbudet indikerar att förhandlingar om detaljerna kring affären fortfarande pågår. Enligt Jaxon är frågan nu om NIP kan tänka sig att lägga ännu mer pengar på Brollan eller om motbudet innebär att affären går i kras.

Brollan har spelat i Fnatic sedan hösten 2018 och har länge sett som en av Sveriges absolut bästa spelare. 19-åringen har bland annat vunnit ESL Pro League, Dreamhack Masters och Dreamhack Open tillsammans med Fnatic.

Om Brollan skulle hamna i NIP är det fortfarande oklart vem han är tänkt att ersätta.

Artikelbild: Kalle Strömgren

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..