×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamingbutiken rycker i toppen av Elitserien-tabellen — vann toppmöte mot Lemondogs

1
Robin "flusha" Rönnquist hade en bra dag på servern i toppmötet mot Lemondogs.
Legendarerna Robin "flusha" Rönnquist och Jesper "JW" Wecksells lag Gamingbutiken gör ett ryck i toppen av Elitserien-tabellen. Efter att laget igår vann toppmötet mot tabelltrean Lemondogs har Gamingbutiken redan fyra poäng ner till Kappa Bar på andraplatsen.

Gårdagens toppmöte mellan Lemondogs och Gamingbutiken blev en ensidig historia på Inferno som Gamingbutiken spelade hem med siffrorna 16-8. LD-spelaren Tim "susp" Ångström stod visserligen för flest kills på servern, men en jämn och hög prestation från samtliga Gamingbutiken-spelare gjorde att Lemondogs var mer eller mindre chanslösa.

Lemondogs
k0lty, hemzk9, susp, adamb, xelos

Gamingbutiken
JW, flusha, SHiNEE, kasi, Svedjehed

I övriga matcher igår vann topplaget Kappa Bar mot bottenlaget 9INE Academy efter övertid och Desenchantee tog en övertygande 16-5-vinst mot Prima Esport.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Elitserien/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..