×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: Fnatic inbjudna till europeiskt Blast-kval

2
Fnatic står inbjudna till ett av de fyra stängda kvalen för chansen till en Blast-biljett.
Kvalen för Blast Premier Spring Showdown är på sin väg med Fnatic som ett av de tävlande lagen för en plats i storturneringen.

Arrangörerna Fantasyexpo står för kvalets turneringar för västeuropeiska lag som är indelade i fyra regioner — DACH, Frankrike, Storbrittanien & Irland och Europa. Fnatic spelar sina elimineringsmatcher i UK/IRE-regionens stängda kval med en inbjudan direkt till semifinalen.

I varje regions öppna kvalturneringar förutom EU kommer de två finalistlagen avancera till de stängda kvalturneringarna mot lag som Fnatic, Team Endpoint, Sprout, ENCE Esports och flera välkända lag.

Förstaplatsande laget i de respektive stängda kvalen avancerar därmed vidare till slutfasen av kvalen i EU Champions för kampen till en säkrad plats för Blast Spring Showdown.

Senast förra hösten höll Fantasyexpo i kvalen inför Blast Premier Showdown där MAD Lions säkrade sin plats i storturneringen.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..