×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Transferrykte: Fnatic på väg att byta AWP:are igen — uppges bänka smooya

3
Owen "smooya" Butterfields sejour i Fnatic kan vara på väg att ta slut.
Fnatic kan vara på väg att göra ändringar i laget igen. Enligt nyhetssajten Dexerto har laget bestämt sig för att bänka den brittiske AWP-spelaren Owen "smooya" Butterfield.

Beslutet kommer kort efter att Fnatic slagits ut ur gruppspelet av IEM Katowice. Laget slutade på en delad niondeplats i turneringen efter att ha förlorat två gruppspelsmatcher mot Faze Clan och Astralis.

I en rad tweets bekräftar smooya mer eller mindre Dexertos uppgifter. 22-åringen skriver bland annat att han fått "dåliga nyheter" och att kvällens stream kommer att bli "väldigt underhållande".


Vem som är tänkt att ersätta smooya i Fnatic är ännu inte klart. Enligt uppgifter i Dexerto ska organisationen redan ha börjat höra av sig till potentiella ersättare.

smooya anslöt till Fnatic så sent som i oktober för en trial efter att laget gjort sig av med Jack "Jackinho" Ström Mattsson och Jesper "JW" Wecksell. Under brittens första tid i laget imponerade Fnatic stort och vann bland annat Dreamhack Open och Republeagues andra säsong i november.

Under vårsäsongen har framgångarna inte varit lika stora. Hittills i år har laget slagits ut tidigt i Pinnacle Winter Series och Funspark Ulti.

Om uppgifterna stämmer ser Fnatics ofullständiga femma ut så här just nu:

Freddy "KRiMZ" Johansson
Ludvig "Brollan" Brolin
Alex "ALEX" McMeekin
William "mezii" Merriman

Artikelbild: Kalle Strömgren

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..