×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Chockbeskedet: Fnatic tvingas spela Major-kvalet utan Brollan

2
Fnatic åker på ett tungt bakslag inför dagens Major-kval.
Uppdatering: Enligt uppgifter till nyhetssajten HLTV ska anledningen till att Brollan inte spelar Major-kvalet vara att han är på väg att skriva på för Ninjas In Pyjamas. Läs mer om detta här.

Fnatic får klara sig utan Ludvig "Brollan" Brolin i dagens Major-kval. Det meddelar organisationen på Twitter.

"På grund av oförutsedda omständigheter kommer Brollan inte att tävla i Major-kvalen den här veckan. Vi är besvikna över detta men kommer att arbeta tillsammans med Brollan för att få tillbaka honom på servern så snart som möjligt", skriver Fnatic.


Ersättare för det svenska stjärnskottet blir akademispelaren Peppe "Peppzor" Borak. Peppzor blir därmed Fnatics andra akademispelare i kvalfemman då också Iulian "regali" Harjău kallats upp till huvudlaget som ersättare för nyligen bänkade Owen "smooya" Butterfield.

Att Brollan inte kan användas i Major-kvalen kommer som ett tungt bakslag för Fnatic. Den svenska 19-åringen var en av lagets bästa spelare i IEM Katowice och är en viktig pjäs i den brittiska organisationens lagbygge.

Organisationen har ännu inte kommunicerat exakt varför Brollan inte kan spela eller hur länge laget kan behöva klara sig utan honom.

Artikelbild: Kalle Strömgren

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..