×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Krönika

Fem spaningar efter Blast Premier: "En obegriplig sörja"

1
Årets första storturnering i CS:GO är till ända. Här är Fragbites Daniel "Sandstrxm" Sandströms fem spaningar från Blast Premiers gruppspel.

En runda från Paradise

Ibland kan en ynka rundvinst vara den avgörande skillnaden mellan succé och pannkaka. Så blev fallet den här gången för Ninjas in Pyjamas.

Svenskarna hade allt i sina händer mot OG men tappade bollen och straffades maximalt. Nu har laget en vecka på sig att samla ihop sig inför ett stjärnspäckat IEM Katowice. Låt oss hoppas att marginalerna är på svenskarnas sida då.

Formatet från helvetet

Jag ska villigt erkänna att jag inte är någon raketforskare. Men visst ska det inte heller krävas att man är ett geni för att kunna förstå ett turneringsformat?

Inför årets Blast-säsong har turneringsarrangören gjort om sitt format till en obegriplig sörja som är riktig dålig både ur ett tittarperspektiv och tävlingsperspektiv. Jag fattar inget, du fattar inget, ingen fattar något och om någon säger att den gör det så ljuger hen.

Vad många inte vet är att efter att fysikern Albert Einstein utvecklade relativitetsteorierna tog han fram Blast Premiers turneringsformat.
Vad många inte vet är att efter att fysikern Albert Einstein utvecklat relativitetsteorierna tog han fram Blast Premiers nya turneringsformat.

s1mple är dödlig. Är han också mätt?

Jo, det är sant. Oleksandr "s1mple" Kostyliev andas, blöder och lider precis som oss alla. Åtminstone märktes det i de inledande matcherna av turneringen.

Både s1mple och Natus Vincere spelade upp sig ordentligt senare i turneringen men både Nikola "NiKo" Kovač och Mathieu "ZywOo" Herbaut stod för bättre individuella insatser än världens bästa spelare den här gången. Finns det ändå en liten risk för att fjolårets rekordår mättat 24-åringens framgångshunger?

O(M)G. Har vi fått ett nytt topplag?

Den nya OG-femman slog världen med häpnad och säkrade en topplacering i årets första turnering. Det hade undertecknad inte räknat med.

Nemanja "nexa" Isaković hade sin bästa turnering på vad som känns som år och dar och sporras uppenbarligen av lagbytet. Nu återstår att se om resultaten är det lyckliga utfallet av den omtalade smekmånadsperioden eller om laget faktiskt kan utmana i toppen konsekvent.

Nemanja
Nemanja "nexa" Isaković var galet bra för OG. Foto: Stefan Romare.

m0NESY är rätt bra

Du har väl inte missat Ilya "m0NESY-" Osipovs galna 1v4-clutch mot Made in Brazil? I så fall, ta dig en titt i spelaren ovan genast.

16-åringen har en enorm press på sina axlar och även om han inte var G2 Esports starkaste spelare gjorde han vad som krävdes, och kanske lite mer därtill, i sin tävlingspremiär för storlaget. Om G2 tar sig till slutspelet av IEM Katowice kommer m0NESYs nerver verkligen att sättas på prov.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..