×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY om sin sjuka 1v4-clutch: "Aldrig haft så hög puls i hela mitt liv"

1
G2:s stortalang berättar hur han upplevde årets hittills snyggaste runda.
En av de stora snackisarna efter Blast Premiers gruppspel var Ilya "m0NESY" Osipovs fantastiska 1v4-clutch i matchen mot Made in Brazil. 16-åringen lyckades vända en förlorad runda till vinst genom en otrolig insats med sin AWP på Infernos B-site.

Nu har m0NESY själv uttalat sig om hur han upplevde situationen. I en stream på sin Twitch-kanal berättar m0NESY att han efter att ha sänkt de första tre spelarna var pumpad med adrenalin.

— Mitt hjärta slog så jävla hårt. Jag har aldrig haft så hög puls i hela mitt liv, jag svär! säger 16-åringen i klippet.

Enligt m0NESY hade han en god känsla redan när han satte sin första av fyra kills. När det bara var en 1v1 kvar förklarar han att han tyckte att det var enkelt.

— När jag dödade den första spelaren med en no-scope så kände jag att de var körda, säger han.

— Sedan var det en ganska lätt 1v1. Han kastade sin molotov vid pelaren och det var ett misstag i den situationen. Om du vet att din motståndare gömmer sig någonstans på siten är det bättre att kasta molotoven i mörka. Det är där folk gömmer sig oftast när de inte vet varifrån motståndaren kommer.



Genom segern mot MIBR säkrade G2 en av sex platser i Blast Premiers säsongsfinaler senare i vår. Härnäst väntar IEM Katowice för laget som sedan tidigare säkrat en plats i turneringens gruppspel och därmed slipper spela i turneringens play-in-fas.

Artikelbild: Natus Vincere/Twitter
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..