×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Gruppspelets sista match tog Navi till semifinalplatsen — trotsade Faze i övertidsdramat

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev med Navi lyckades med nöd och näppe överleva Mirage-dramat för 2-1-vinsten mot Faze Clan i IEM Katowice.
Natus Vincere besegrar Faze Clan med 2-1 i övertidsdramat på Mirage i IEM Katowice.


Den första kartan matchen spelades på var Fazes kartval Overpass vilket blev ett förvånansvärt jämnt möte. Faze inledde på T-halvan med en 8-7-ledning och lyckades på sin CT-sida säkra kartvinst med 16-13.

Trots tufft motstånd från Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Valeriy "b1t" Vakhovskiy kunde Fazes Helvijs "broky" Saukants mota av spelarna under kartans gång och säkrade 28 frallor.

På matchens andra karta Dust2 såg mötet än en gång jämnt ut med en knapp 8-7-ledning för Navi på T-sidan i första halvlek. Navi lyckades på sin CT-sida närma sig slutet och kunde till sist vinna kartan med 16-12.

Avgörande kartan blev Mirage och såg en 8-7-halva för Navi på CT-sida. Ställning drogs iväg av ett starkt Faze som spelade sylvasst på sin CT-halva och stod på matchpoäng i hela fem rundor innan Navi gjorde en grym 15-15-vändning för att ta matchen till övertid.

Under första övertidsperioden lyckades Faze stå emot trycket från Navi och kvitterade på 18-18 för ännu en förlängning. Det var under andra övertidsperioden Navi såg riktigt varma ut i kläderna och avslutade kartan med en 22-19-vinst.

Vinsten för Navi innebär en säkrad semifinalplats i slutspelet mot vinnarna av G2 Esports vs. Virtus.pro. Förlusten för Faze innebär en kvartsfinalplats i slutspelsfasen mot Gambit Esports.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..