×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Faze spelade bort Fnatic — säkrar slutspelsplats i turneringen

1
Faze visade Fnatic vart skåpet ska stå med en stark 2-1-vinst för säkrandet av en slutspelsplats i IEM Katowice.
Faze Clan säkrar en stark 2-1-vinst mot Fnatic för en garanterad slutspelsplats i IEM Katowice.


Fnatics kartval Overpass blev matchens första karta och togs direkt med järngrepp av Faze. Med 10-5-ledning i första CT-halvleken kunde Faze sedan på sin T-sida ta sex raka för kartans 16-5-vinst.

Håvard "rain" Nygaard stod ut ur mängden på Overpass och hade vid kartans slut roffat åt sig 25 frallor, 133.6 i ADR samt en HLTV-rating på makalösa 1.95.

Matchen fortsatte in på Inferno och kontrollerades av Fnatic som i sin CT-halva lyckades knappa in en 9-6-ledning innan sidbytet. Därefter kunde Fnatic med Owen "smooya" Butterfield på framkant säkra en stadig 16-10-vinst för att ta matchen till en avgörande karta.

På avgörande Mirage satte Faze tidigt ton för matchens resultat med en grymt stark första halvlek för en 9-6-ledning på T-sidan för att sedan tillsynes sakta men säkert kamma hem de sista rundorna för sin 16-9-vinst.

Med vinsten i hand står Faze gruppfinalsredo mot Natus Vincere och säkrar därmed även sin slutspelsplats i turneringen. För Fnatics del innebär förlusten en nedpetning till söndagens match mot Astralis satt att starta klockan 12:30.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..