×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Brutal förlust för Astralis mot G2 — blir utslagna ur IEM Katowice

2
Trots en lovande första karta blev Astralis slaktade av ett fenomenalt G2 i gruppfinalens sista chans för slutspelsplats.
Trots den spännande inledningen gjorde G2 Esports slarvsylta av danskarna i Astralis med 2-1 i IEM Katowice.


Matchen började på dansklagets kartval Ancient och såg G2 med en 10-5-ledning i första halvlek. Trots underläget vände Astralis helt på steken i andra halvlek som CT och kammade hem 11 rundor nödvändiga för att avsluta kartan med en 16-12-vinst.

Mötet fortsatte in på Dust2 och blev G2:s karta att ta igen frags och rundor förlorade i första kartan. Med legendaren Nikola "NiKo" Kovač i täten säkrade G2 en knivskarp 16-5-vinst mot det danska stjärnlaget för att ta matchen till en avgörande karta.

På matchens avgörande karta Inferno blev det slarvsylta av Astralis. Danskarna lyckades endast plocka en enda runda och kunde endast se på när G2 dominerade med glans. G2 avslutade kartan med 16-1 och tog därmed hem matchvinsten.

Vinsten för G2 innebär en säkrad kvartsfinalplats i slutspelet mot Virtus.pro medans förlusten för Astralis innebär en hemresa på sjunde plats med en prispeng på circa 225.000 kronor.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..