×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Astralis håller sig kvar i IEM Katowice — Fnatic utslagna

1
Tre jämna kartor avgjorde ödet för lagen.
Astralis och Fnatic möttes idag i en avgörande match över vilket lag som fick stanna kvar i IEM Masters Katowice. Laget som fick vara kvar i turneringen blev Astralis efter en 2-1 vinst.


Första kartan började starkt för Fnatic, med sju rundor vunna på raken. Astralis slog tillbaka, och gav inte Fnatic något mer andningsrum efter det. Kartan slutade 16-11 för Astralis, trots att Alex "ALEX" McMeekin var bäst på servern.

Andra kartan blev en mer ensidig affär. Ingen i Astralis lyckades få sig en positiv K/D, och med sina 24 kills hjälpte Owen "smooya" Butterfield sitt lag vinna med 16-6.

Den sista kartan blev en riktig nagelbitare. Efter mycket fram och tillbaka i rundorna lyckades danskarna ta en liten ledning, men när Fnatic fick T-sidan kvitterade de. Kartan gick in i övertid, men tillslut lyckades Astralis vinna efter en perfekt T-sida under övertiden.

Astralis får vara kvar i turneringen, och möter senare ikväll G2 Esports.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..