×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

NIP utslagna ur IEM Katowice — tung förlust mot Gambit i sista chansen-mötet

1
Resan för NIP i IEM Katowice är över efter 0-2-förlusten mot världstvåan Gambit.
Favoriterna i Ninjas in Pyjamas är utslagna ur IEM Katowice efter 0-2-förlusten mot Gambit Esports i lower brackets gruppfinal för sista chansen på en slutspelsplats.


Matchen började på NIP:s kartval Ancient och blev en jämn första halva med NIP på CT-sidan i knappt 7-8-underläge. Trots försöken var Gambit snäppet vassare och säkrade kartan på sin CT-sida med överlägset spel och avslutade på 16-10.

Bland Gambits mest bärande spelare stod Dmitry "sh1ro" Sokolov som vid ett flertal tillfällen clutchade situationer med sina kvicka reflexer och sitt knivskarpa aim.

På Gambits kartval Vertigo blev första halvan jämn med en CT-ledning på 8-7 för ninjorna men fallerade i andra halvlek när det välplanerande Gambit fick spela defensivt på sin CT-sida för kartans 16-12-vinst och därmed matchen.

Vinsten för Gambit innebär att de står klara för kvartsfinalen i slutspelet medans resan för NIP i IEM Katowice är slut. Ninjorna landade på 8:e plats i turneringen och tar med sig en prispeng på ca 225.000 kronor.

Artikelbild: Stefan Romare

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..