×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Copenhagen Flames blir till aska — Gambit släckte elden

1
Gambit säkrade en stark 2-1-vinst mot Copenhagen Flames i IEM Katowice och skickar hem dansklaget.
Gambit Esports står som segrande lag efter 2-1-vinsten mot Copenhagen Flames i IEM Katowice.


Matchen togs först till danskarnas kartval Overpass med en stark och jämn inledning mellan lagen i första halvlek med Gambit snäppet vassare på 9-6 i ledning vid sidbytet. Med Sergey "Ax1Le" Rykhtorov i full fart kunde Gambit säkra kartan med 16-12.

På matchens andra karta Inferno som CT startade danskarna starkt med 7 rundor på raken som Gambit jagade ikapp lagom till halvans 8-7-slut i danskarnas fördel. Trots Gambits vassa jagande spel lyckades Copenhagen Flames säkra kartan med 16-13 för att ta matchen till en avgörande tredje karta.

Under den sista och avgörande kartan Vertigo sparkade Gambit igång samtliga växlar med dynamiska duon Ax1Le och Dmitry "sh1ro" Sokolov på toppen för att kamma hem en dominant 16-6-vinst.

Stjärnskytten Ax1Le hade efter matchens slut lyckats dra ihop 74 frags med en ADR på 99.9.

Resan för dansklaget i IEM Katowice är över efter förlusten medans Gambit avancerar till sin lower bracket semi mot stjärnlaget Team Vitality satt att starta klockan 19:30 på lördag.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..