×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

FaZe besegrar Liquid — dag 1 av IEM Katowice avklarad

2
FaZe började relativt skakigt men lyckades snabbt komma på fötter igen och ta hem en vinst mot Liquid under första dagen av IEM Katowice 2022.
Efter att Team Liquid tog första kartan såg det illa ut för Faze Clan men efter att ha jämnat ut det 1-1 i kartor kunde FaZe sedan vinna tredje kartan och därmed ta sig vidare i upper-bracket.


Liquid startade starkt med en 16-11-vinst på Mirage men på Ancient dominerade FaZe som med ett 16-6-resultat tog sig tillbaka in i matchen. Den tredje kartan blev Inferno och även där var det FaZe som med ett övertygande 16-9-resultat säkrade sin plats i upper-bracket-semifinalen.

Stjärnan i matchen blev FaZe spelaren Helvijs "broky" Saukants som lyckades ta hem hela 70 kills och en HLTV-rating på 1.41. För Liquid:s del så var det ingen som storspelade och det kan inte sägas annat än att de var det sämre laget just idag.

Nu väntar upper-bracket-semifinal i grupp B för FaZe:s del där de antingen kommer möta Fnatic eller G2 Esports. Liquid behöver precis som de andra som förlorat första matchen kämpa i lower-bracket där varje match är vinna eller försvinna.
Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..