Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Ninjas in Pyjamas krossar motståndet — gruppspelsklara efter sista chansen-vinsten

2
Hampus "hampus" Poser briljerade i sista chansen mot Movistar Riders för en säkrad gruppspelsplats i IEM Katowice
Ninjas in Pyjamas seglade rakt igenom motståndarna i Movistar Riders med en 2-0-vinst i sista chansen-matchen för en gruppspelsplats i IEM Katowice.

Mötet började på Movistar Riders kartval Vertigo med en jämn första halvlek med en näpp 8-7-ledning för NIP. Under andra halvlek på T-sidan var det ninjorna som tog övertaget och lyckades med Hampus "hampus" Poser på framkant säkra en stark 16-9-vinst.

Matchen togs vidare till ninjornas kartval Overpass med ett överlägset spelande från NIP. Med en stark 10-5-ledning i första halvlek var det en tillsynes dans på rosor för NIP att kamma hem en nära fläckfri andra halva för kartans 16-6-vinst.

Serverns storspelare var hampus som vid matchens slut låg på 41-30 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.44 följt kort av kamraten Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora på 39-22 i KD-rating samt 1.38 i HLTV-rating.

Vinsten för ninjorna innebär en bombsäker gruppspelsplats i IEM Katowice och förlusten för Movistar Riders betyder att de är utslagna ur turneringen.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL