×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Finsk media: Forna NIP-stjärnan nära comeback — skapar lag med tidigare avstängda coachen

1
Den finska veteranen Aleksi "allu" Jalli kan göra comeback på servern i vår.
Efter åtta månaders frånvaro från den professionella scenen ser det ut som att Aleksi "allu" Jalli gör sig redo för en comeback. Enligt det finska public service-bolaget Yle är 29-åringen på väg att starta en ny helfinsk femma.

De spelare som är aktuella i femman förutom allu själv anges vara Olli "oopee" Piispanen , Lasse "ZOREE" Uronen samt den före detta SJ Gaming-duon Tuomas "SADDYX" Louhimaa och Tony "arvid" Niemelä.

Enligt Yles uppgifter kommer laget att coachas av den före detta ENCE Esports-tränaren Slaava "Twista" Räsänen. Twista var en av de 37 coacher som bannades år 2020 efter att ha använt den så kallade coachbuggen. Den finske coachen stängdes av i 15 månader av ESIC, en period som nu är över vilket innebär att han kan coacha lag i alla tävlingar som inte arrangeras av Valve.

Det var i somras som allu lämnade Ence efter över tre år i organisationen. Med allu i femman lyckades laget bland annat ta silver i Katowice-majorn 2019. År 2015 presenterades allu som den första icke-svenska spelaren i Ninjas in Pyjamas CS:GO-lag men stannade bara en kort period i laget.

Om ryktena stämmer kan allus nya femma vara:
Aleksi "allu" Jalli
Lasse "ZOREE" Uronen
Olli "oopee" Piispanen
Tony "arvid" Niemelä
Tuomas "SADDYX" Louhimaa

Slaava "Twista" Räsänen (coach)

Artikelbild: Pressbild/Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..