×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

allu ute ur ENCE — endast en finsk spelare kvar

1
ENCE Esports CS:GO-lag kan inte längre räknas som finskt. Detta i och med att det endast återstår en finsk spelare kvar i laget. Detta på grund av att Aleksi "allu" Jalli valt att lämna laget.
ENCE Esports såg ut som ett lag för framtiden när de tog sig till final av IEM Katowice 2019 samt vann Blast Pro Series Miami någon månad senare. Men när de valde att plocka byta ut Aleksi "Aleksib" Virolainen mot Miikka "suNny" Kemppi började problemen. Laget gick bara ner och ner och efter att Aleksi "allu" Jalli var med i Hltv Confirmed i slutet av 2020 så började laget implodera.

Detta ledde till att spelare lämnade och sa upp sig. Tillslut blev det för mycket för den finska organisationen som valde att göra laget internationellt. De fortsätter nu på samma spår när allu får lämna laget. Istället kommer den polska spelaren Olek "hades" Miskiewicz in. Detta innebär att Joonas "doto" Forss är den enda finska spelaren kvar i laget.

2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..