×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är världens mest besökta spelarsidor år 2021 — en svensk med på listan

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Nicolai "dev1ce" Reedtz toppar listan över Liquipedias mest besökta spelarsidor.
Världens största CS:GO-encyklopedi Liquipedia drar mängder av trafik till sina informationssidor om spelare, lag och turneringar. Häromdagen avslöjade sajten vilka 20 spelarsidor som haft flest besökare under år 2021.


Den enda svensken på topplistan är Olof "olofmeister" Kajbjer som kvalar in på plats tolv. Under nästan hela vårsäsongen satt olofmeister på bänken i Faze Clan men hoppade in i laget i juni och var en del av Faze-femman som slutade på en delad niondeplats i årets Major.

Inte helt oväntat toppas listan av Oleksandr "s1mple" Kostyliev. 24-åringen har varit briljant under året som gått och anses av många vara världens just nu bästa spelare.

Ninjas in Pyjamas danske AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz hamnar på en andraplats på Liquipedias topplista. Förutom att vara en av världens bästa spelare fick dev1ce mycket uppmärksamhet i samband med att han i april värvades till det svenska laget från Astralis.

Trea på listan är fransmannen Kenny "kennyS" Schrub. Trots att 26-åringen suttit på bänken i G2 Esports under merparten av året fortsatte fransmannen att vara en av de mest intressanta spelarna för fansen.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..