×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Stortalangen klar för norska organisationen — presenterades i helgen

1
17-årige Santino "Try" Rigal har skrivit på för 00Nation.
Efter en tids rykten står det nu klart att den 17-årige argentinske supertalangen Santino "Try" Rigal kommer att spela för 00Nation i vår. Spelaren presenterades för laget i en minst sagt pampig video under helgen.


Try kommer senast från det argentinska laget 9z Team som han spelat i sedan han flyttades upp från dess akademi under vårsäsongen 2020. Sedan dess har 17-åringen imponerat stort i den sydamerikanska scenen vilket gjort att han nämnts som en av de mest lovande talangerna i världen.

I skrivande stund har 00Nation sex spelare under kontrakt. Try väntas ersätta Vito "kNgV" Giuseppe vilket innebär att endast två spelare, Leo "leo_drk" Olivares och Vinicius "vsm" Moreira återstår från förra säsongens lineup.

Någon coach till laget har ännu inte presenterats, men enligt nyhetssajten Draft5 kan det bli João "righi" Righi som kommer får axla rollen i vår.

00Nation är just nu:

Marcelo "coldzera" David
Mario "malbsMd" Samayoa
Santino "Try" Rigal
Leo "leo_drk" Olivares
Vinicius "vsm" Moreira
Vito "kNgV" Giuseppe

Artikelbild: Pressbild/9z
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..