×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Klart: 17-årige superlöftet lämnar sitt lag — ett steg närmare norska organisationen

1
Marcelo "coldzera" David kan locka över en av Sydamerikas största talanger till 00Nation.
Den 17-åriga argentinske supertalangen Santino "Try" Rigal har lämnat sitt lag 9z Team. Det bekräftade laget på Twitter häromdagen.

Under sin tid i 9z har Try gått från klarhet till klarhet och lyfts som en av Sydamerikas största talanger. Under 2021 låg Try på en imponerande genomsnittlig HLTV-rating på 1.29 vilket var bäst av alla spelare från regionen.

Enligt den brasilianska nyhetssajten Globo Esporte kan Trys nästa lag bli 00Nation. Den norskägda organisationen, som just nu mönstrar en brasiliansk femma, värvade Marcelo "coldzera" David i början av året och i samband med detta ryktades fler förändringar komma att ske i laget.

Både Vito "kNgV" Giuseppe och Alencar "trk" Rossato sägs hänga löst i 00Nations lagbygge och Try uppges tillsammans med Mario "malbsMd" Samayoa vara duons tilltänkta ersättare.

Just nu ställer 00Nation upp följande femma:

Vito "kNgV" Giuseppe
Alencar "trk" Rossato
Brasilien Leonardo "leo_drk" Oliveira
Vinicius "vsm" Moreira
Marcelo "coldzera" David

Artikelbild: Pressbild/9z
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..